Livet

Ingenting

Ingen bebis
Inga mer värkar
Ingen förståelse från läkarna
Inga platser på nån förlossning
Ingen sömn
Inga happy tankar

Bara en hyfsat uppgiven jag

3 kommentarer

  • Nina & Co

    Hej!Åh, jag förstår att du är less på att vänta, men snart ( jag vet, det känns inte så) snart så har du din bebis i famnen!Tänkte oxå passa på att kolla om du evt är intresserad av detta: Jag ( och mitt företag bildkar.se) skall börja nischa oss på nyföddfotograferingar så vi söker "testobjekt". Just nu erbjuder vi gratis nyföddfotografering ( bebis max 10dgr)inkl 3 st digitala bilder. Fotograferingen sker i studio med rekvisita som vi har + även personlig sådan om man önskar. Är du intresserad och vill veta mer så får du gärna maila mig: nina@bildkar.seKram och lycka till med allt framöver!

  • Nina & Co

    Hej!Åh, jag förstår att du är less på att vänta, men snart ( jag vet, det känns inte så) snart så har du din bebis i famnen!Tänkte oxå passa på att kolla om du evt är intresserad av detta: Jag ( och mitt företag bildkar.se) skall börja nischa oss på nyföddfotograferingar så vi söker "testobjekt". Just nu erbjuder vi gratis nyföddfotografering ( bebis max 10dgr)inkl 3 st digitala bilder. Fotograferingen sker i studio med rekvisita som vi har + även personlig sådan om man önskar. Är du intresserad och vill veta mer så får du gärna maila mig: nina@bildkar.seKram och lycka till med allt framöver!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: