Livet

Gällande Harry

Vill bara tacka för alla sms, mail, meddelande på facebook och telefonsamtal både jag och Fredrik får gällande Harry. Det lättar upp för oss i en annars rätt långdragen och för mig ond historia. Det är jobbigt nog att gå och vänta i en vanlig graviditet. Lägg sen till att ha varit sjukskriven sedan vecka 25 och hemma helt sen över 6 veckor tillbaka. På det ständig värk i rygg, bäcken och fogar. Ni fattar – det suger!!!

Jag är jättebesviken över att jag trots att jag tog upp min skada med läkaren för månader sen inte fått bli igångsatt som det blev bestämt. Min remiss har fallit mellan stolarna mer än en gång men nu ser jag i alla fall ljuset i tunneln och HOPPAS HOPPAS på att allt startas upp imorgon.
Stopptiden för morgondagen är klockan 13.00 då vi ska träffa läkaren. Går allt som det ska bör vi bli inskrivna och när jag uppdaterar här nästa gång i ämnet är det med bilder på vårt underverk.

Men till dess… TACK snälla alla ni som hör av er och bryr er! ❤

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: