Livet

För tidigt

God morgon!

Idag blir det inga bilder och massa piff på morgoninlägget. Det är högst oklart om det ens är lite ok att ha ätiti frukost och varit uppe ett bra tag när klockan inte ens är 7.30. Ok om man jobbar men när man är ledig???
Men men, killarna har tidiga starttider idag så det är bara för frukostservicen att gå upp. Kan säga att jag är mentalt redan tillbaka på kudden!

Städa hela huset i vecka 40 – dålig idé. Har ondare än nånsin och jag har ju bara mig själv att skylla. Men det var ytterst trevligt att komma ner till ett helt nystädat hus i morse. Till och med så trevligt att jag slog på stort och både plockade ur och i diskmaskinen…

Oj, klockan är dags för alla andra familjemedlemmar att åka. Lite pussar o kramar sen är det jag som lägger mig igen!

Later!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: