Livet

Söndagsfixa

God morgon i solen!!!!

Eftersom Harry inte verkar ha några som helst planer på att möta världen den här helgen heller så tänker mamma ignorera honom fullständigt och ta en riktig fixardag hemma idag.

Vi ska framför allt få fram vår altan och jag suktar ju då givetvis mest efter min solstol. Det ska rensas ut vinterkläder som ska upp på vinden. Det ska torkas golv och förberedas för en riktig storhandling så vi är rustade med ALLT man kan behöva när den här lille mannen nu behagar komma. Viktor ska få sortera ut lite gamla leksaker är det tänkt men jag såg just att hans kompisar är ute så han lär försvinna som en vind på sin cykel istället.

Har inga bra morgonbilder men jag stack ut stora objektivet och fångade mina krokusar som poppar upp i ett rasande tempp. Åhh, jag undrar om jag pallar att kratta och piffa vår lilla minitomt också.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: