Livet

Rainbow Brite

Åhhh… När jag var liten hade jag en favoritfilm som hette Rainbow Brite. Jag verkligen älskade den filmen och såg den hur ofta som helst. Nu har jag tillbringat typ 15-20 år med att fundera över vart den där filmen tog vägen och om den finns att få tag på. Fråga mig inte varför jag gjort lite efterforskningar – typ sökt på youtube???

Hur som helst, igår när vi var hos min kusin visade det sig helt plötsligt att Malin, hans dotter, fått alla mina gamla VHS. HON HADE DEN KVAR!!!! Så igår fick jag kolla på en bra bit av denna högklassiga rulle. På VHS! Vem äger ens en VHS numera (Vill påpeka att det säger betydligt mer om min kusin än hans dotter – hon är fullt normal)

Ikväll sökte jag så på youtube och tydligen fanns det fler än jag som gillar den här filmen. Bjuder på inledningen, tyvärr hittar jag den inte på svenska, men jag kan leva med engelska. NOSTALGI på hög nivå!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: