Livet

Spray o Kräm

Igår köpte jag mig en ny kräm. Har aldrig sett märket och jag ska erkänna att jag på pris och doft. Skitbillig och luktar ljuvligt. Har bara testat igårkväll (va ju tvungen även fast det är en dagkräm) och den kändes super. Lätt och krämig. Kladdar inte och gick in i huden fort som bara den. Hoppas att den är så bra i längden. Hittade den på Hemköp av alla ställen men den kanske finns på typ KICKS?! Kostade en 50-lapp ungefär.

Just det! Sprayen från OSIS jag köpte för ett tag sen… Kommer ni ihåg?

Såååå bra! Den är värd pengarna. 190:- men flaskan är stor och den har visat sig vara dryg och lär räcka ett bra tag. Doften är smarrig och den tynger inte ner håret. Faktum är att den faktiskt gör precis det som står på flaskan. Jag är förvånad men nöjd. Kommer köra på den här ett bra tag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: