Livet

Fredagsfräckis?

Hej hopp!

Tidigt igång idag. Viktor ska vara uppställd på dagis redan klockan 8.00 för att åka till kyrkan och bli utbildad i varför vi firar påsk. Kanon tycker jag. Kyrkan brukar vara jätteduktiga på att göra små teatrar och doningar för att ungarna ska tycka det är skoj och förstå. Men oj vad han inte ville vara med på noterna när jag väckte honom för en stund sen. Det blev rakt in i duschen för båda killarna för att få upp öronen på dom!

Ja, alltså, jag var ju tvungen. Det här är en tröja som sitter löst på höfterna i vanliga fall. Kan även tillägga att den är i storlek XL. Jag vet inte om det känns som ett skämt, osmaklig klädstil eller som överskriften, en fredagsfräckis i ett nåt makabert försök till att vara ehhhm.. ska vi sträcka oss till sexig? Mohahaha. På en ny tröja och sen är det frukost som gäller!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: