Livet

Regn hos mig…

Morning!

Jag börjar ju bli lite halvless på att sitta hemma. Inte nog med att jag inte kan, får, orkar göra ett smack – jag har ingen bil heller. Så jag KAN verkligen inte göra ett dugg. Pia den underbara människan är här titt som tätt och muntrar upp mig. Tack snälla!
Idag ska jag göra precis ingenting som vanligt. Men idag är det ännu lite tristare eftersom det ska regna. Jag hade ju i alla fall tänkt att jag skulle dra ut en stol och sätta mig en stund i solen. Men det blir inte ens det. Blir jag och Chuck idag igen alltså. Ska i alla fall börja dagen med en god frukost med mina killar. Blev väckt av den sån där liten hand på kinden som får mamma-hjärtat att smälta fullständigt. En liten stund hann jag ligga och gossa med skrutt innan han begärde youghurt och flingor.

Idag måste jag dock göra en stor insats och GÅ och hämta Liten. Har ju ingen bil och hem från dagis måste ju ungen. Fredrik tar med sig hans cykel på morgonen så får vi cykla/vagga hem i eftermiddag! Lycka för Junior – pärs för mig!

Bild från första cykelturen för ett par veckor sedan…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: