Livet

Nyputsade gaddar

Efter en mycket trevlig förmiddag i Stinsen med Pia och småkillarna hämtade vi Viktor på dagis. Nu har vi precis kommit hem från tandläkaren. Ytterst praktiskt att ha tandläkaren på gården bredvid. Tandläkaren tog bort lite tandsten och kikade på Litens tänder och dom såg fina ut. Hoppas han får ärva lite av mina tandgener. Har ju fortfarande inte haft ett hål och en undersökning för min del brukar gå på 10 min. Så himla skönt.
Viktor var kanonduktig och skrattade mest – tydligen kittlades den där putsmanicken massor. Det är en lycka att ha barn som inte är rädd för tandläkare/läkare. Lider verkligen med alla mammor och pappor som måste slita med sina barn till nåt dom är rädda för fast det ju inte alls är farligt.

Lite mellis ska ner i våra magar och sen ska vi ta en sväng och shoppa lite blommor till mina krukor. Viktor har lite nya kulor på sin inköpslista. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: