Livet

Händelserik dag!

Oj, den här dagen har bara gått! Efter att ha suttit hemma i flera dagar och tråkat har jag varit i farten från morgon till kväll idag. Roligt! Men ajajaj vad ont det gör i ryggen nu! Det blev lite skoshopping till och med. Tjoho!
Visar sen när jag använder dom – man får ju oftast med sig flera par från Skopunkten så det blir ett par bilder framöver 🙂

Jag o Viktor har planterat påskliljor och penseer på framsidan i eftermiddag. Han är så söt som hjälper till. Han har vattnat och fyllt på jord. Vi har cyklat och fipplat lite i sandlådan. Jag gillar såna eftermiddagar när vi GÖR saker tillsammans. Han verkar tycka lika mycket om det som jag – jättemysigt. Kvällen har fortsatt likadant med sällskapsspel och låååång sagoläsning innan sovdags.

Nu ska jag bara sitta i soffan och kika på mina favvoprogram, Criminal Minds. Till det måste man ju som gravid äta! Ikväll blir det jordisar – jag älskar att dom är så billiga nu. 15 kr för en hel låda liksom. Som hittat!

Imorgon kan bli en lika flängig dag. Hoppas! Dels hoppas jag för att jag får nåt att göra och dels KAN det ju finnas en chans att Harry tröttnar på mig och vill komma ut. Finns även planer på CIRKUS imorgon – det ni!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: