Livet

Sovmorgon

Gooood morgon!

Bilden är från Google men jag märkte nyss att mina krokusar har kommit upp i rabatten! Kan inte kravla ut dit med kameran själv tyvärr men dom är där! Det blir vår med stormsteg nu. Det tackar vi för!

Jag har sovit! Massor! Fattar ingenting men tar tacksamt emot varje extra timma jag får sussa nuförtiden!

Nu är jag uppe och idag har jag i alla fall nånting på schemat. Har jag tur kommer Pia o Lukas förbi idag igen, dom är på öppna förskolan och jag bor liksom på vägen hem. Lite kaffe kan nog locka in dom.
Sen måste jag vara här hemma och vara beredd på att öppna dörren. Människor från MIO ska komma hit och byta ut halva vår soffa. Den har liksom inte riktigt skött sig och nu har vi (Fredrik) bråkat oss till en ny del. Hoppas att den kommer vara ”som den ska”.

Åhhh Idag kommer dessutom Liten hem! Pappa ska hämta den lille mannen eftersom jag är billös. Sen kommer dom hem hit så mamma kan få några välbehövda kramar.  Viktor tyckte ju att lillebror kunde komma medan han var hos pappa så jag får nog inte riktigt godkänt där. Det är för övrigt min sista uppgift för dagen – ringa vidare till BB Stockholm för att se vart min remiss befinner sig. Ni ser! Jag har fullt upp idag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: