Livet

Karlar från MIO i huset

Smygfotade lite när MIO var här. Vi har reklammerat vår nya soffa då den sviktar och inte alls är till belåtenhet. Efter mycket om och men skulle halva soffan bytas. När dom väl kom idag hade dom med sig en ny soffdel. Men den passade inte?!??!?!? Så till slut byggde dom om den gamla lite??!?!?!? Och kuddarna som är helt nedsuttna fast dom bara är några månader ”ska vara så” så vi fick inga nya. Soffan är nog liiiite mer stabil nu men jag vet det tusan. Känns som om den är flera år gammal när den inte ens är ett halvår. Jag är sjukt besviken! 

Så himla trist när man lagt så mycket pengar på en soffa och dessutom slagit på stort och köpt nåt ”som inte är IKEA”. Kan säga att mina soffor från IKEA har varit i betydligt bättre kvalité. Det blir ingen mer shopping på MIO kan jag säga.

Killarna som var här va dock trevliga och gjorde sitt bästa för att det skulle bli bra. MIO har helt klart betydligt bättre och trevligare personal än produkter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: