Livet

BB Stockholm

Nu ringde i alla fall BB Stockholm tillbaka. Tyvärr fick jag ingen tid förrän den 13:e. Tycker det är sjukt märkligt att jag inte kan få träffa någon innan utan ska vänta tills jag är i princip beräknad. Det är ju inte så att jag ska bli igångsatt eller nåt den 13:e utan det är bara konsultation och det är då man bestämmer om dom ens kommer göra nåt. Det enda jag i så fall kan hoppas på är att jag slipper gå över tiden. Men det är ju NU jag har svinont! Att både läkare, barnmorska, naprapat och sjukgymnast anser att jag borde sättas igång verkar inte ha nån betydelse. Hoppas hoppas hoppas det kommer igång av sig själv. Jag vill verkligen inte klaga och jag vet att det är kort tid kvar men ärligt – det är inte lite träningsvärk vi snackar om, det är trasiga ryggkotor. Tyvärr verkar det inte vara nån annan som ser det problemet. Känns lite trist att inte bli tagen på allvar. Borde kanske vant mig efter alla år att bara för att det inte syns så fattar inte andra hur jävla skitont det gör.

Jaja, inget att göra nåt åt nu… 

 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: