Livet

Till Verkstad – igen…

Idag är man uppe alldeles för tidigt. Min kära bil ska till verkstaden igen. Den här jäkla fläkten spökar fortfarande så nu ska en sån där kunnig människa (förhoppningsvis för sista gången) se över den lilla rackaren. Hoppas hoppas att den kommer funka sen! Allt är ju bytt och är nytt så det är lite av ett mysterium varför den här fläkten inte vill…

Idag är jag trööööött. Har sovit kopiöst dåligt så efter den här lilla turen nu på morgonen blir det ryggläge i soffan och ett par timmar med Chuck Bass. Är inne på säsong 3 och tyvärr börjar manuset bli lite väl tunt. Men Chuck är ju Chuck så än har jag inte tappat hoppet. Kan vara så att jag vaggar upp till Pia också, hon vet bara inte om det ännu 🙂

God morgon!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: