Livet

Städar

Kommer ni ihåg inlägget om tvätt. Där jag faktiskt funderade på att om jag behövde välja mellan tvätthjälp och städhjälp skulle ta tvätt? Det berodde enbart på (visar det sig idag) att jag hade städat hemma vid det tillfället. Nu, idag, när jag inte har nån tvätt men behöver städa precis ÖVERALLT – idag hade jag valt städhjälp över precis allt annat. Har tagit mig igenom vardagsrum, kök och hall. Damsuga får Fredrik göra när han kommer hem. Jag och damsugaren är inte kompatibla numera. Har hur mycket som helst kvar så jag måste fortsätta… men min slutkläm är att jag måste skaffa mig ett bra jobb efter mammaledigheten. Jag behöver både städerska och tvätterska. Jag behöver nog fasen en butler när jag tänker efter. Undrar vad Chuck Bass kostar….

Har i alla fall städat fram köksbordet där jag tack och lov har lite fina påskisar som jag köpte igår. Färska blommor piggar upp vilket trist kök och väder som helst!

0 kommentarer

  • Fia

    Det är inte klokt vad saker o ting kostar.Dom listerna som vi har har ventilation eller vad man ska säga och dom görs inte i Sverige.Därför kostar dom 45:-/metern.Men vita lister är ju såå mycket snyggare är bruna så det är bara att betala och se glad ut =)Tapeten kommer ifrån flugger =)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: