Pyssel och Fix

Dregglis


Viktor va en riktig dregglare. Alltså verkligen! Han gjorde av med sådär 5 haklappar om dagen. Den bästa modellen är den som kallas dregglis. Den är liksom tjock i och med att framstycket är större än bakstycket. Allt dreggel fastnar i det ”fluffiga” och den lilla människan under hålls torr. Tyvärr är det här en pryl nån designmupp kommit på så dom kostar multum. Om man inte gör dom själv. Jag har knepat ihop ett eget mönster och det här är första utgåvan av min alldeles egna dregglis. Måste bara testa den på en bebis – tror Lukas blir testkanin för den här. Det är fleece i framstycket och jersey under mot huden. (Fredrik har ovetandes offrat en av sina T-shirtar för detta). Är storleken bra kommer det förmodligen sys en hel del såna här framöver…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: