Livet

Inte ok på morgonen!

God morgon!

När jag vaknade för en stund sen, självklart vrålhungrig, blev jag sjukt sugen på yoghurt med nötter o torkad frukt. Jag visste att jag hade två påsar med torkade nånting, typ aprikoser, som jag köpt just för det ändamålet. Ner i köket och börja leta. Hittade då bara en påse vilket är märkligt eftersom jag är den enda som överhuvudtaget äter sånt. Jaja, en sort får väl räcka. Öppnar påsen. Smakar. Spottar. Fräser. Svär.
VEM FAN HAR KOMMIT PÅ ATT TORKA OCH SÄLJA INGEFÄRA PÅ PÅSE???? Jag trodde det var ananas när jag köpte den. Det kan vara det äckligaste jag smakat! Nästa problem – vart är den andra påsen där jag vet att det är persika/papaya? Letar som en tok igenom hela köket och blir mer och mer förbannad. Harry är om möjligt hungrigare än jag så att leta med en bulldozer i magen gör inte det här projektet lättare. Fredrik kommer ner och undrar vem som provspränger kärnvapen i köket. Får en högst otrevlig blick tillbaka. Till slut. Efter mycket om och men.. Ser ni den lilla fula gula påsen bakom lådorna underst i skåpet – det där är påsen. Behöver jag säga att det krävdes en mindre ommöblering av köksstommarna för att bara få ner mig och magen där inne. Men, jag fick min yoghurt (tog russin och solrosfrön också för att hotta upp förlusten av min ananas som var ingefära).

Nu har Fredrik fått åka och jobba. Trist att han måste dra på en söndag men det blir jag, film och symaskinen idag. Rätt ok söndag trots allt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: