Pyssel och Fix

Första plagget

Idag har första plagget till Harry skapats. Så himla skoj! Byxor o mössa i mysig velour. Gjorde eget mönster för att sätta mig in lite i symaskninen och så innan jag ger mig på mönstret jag köpt. Det är faktiskt inte så lurigt att göra egna mönster av andra kläder man har. Bara att lägga på stora papper och rita av del efter del. Måste säga att jag är riktigt nöjd. Sömmarna blev absolut bra med tanke på att det är sytt med vanlig maskin och passformen blev över förväntan. Mycket för att jag köpt mudd i bra kvalité. Det är värt att lägga lite pengar på mudd – det gör en hel del till utseende men också massor för passformen. Man gör av med så lite att det i slutändan inte blir så dyrt ändå.

Nu behöver bara herrn som ska ha kläderna komma till världen….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: