Livet

Nu funkar allt!

Nu är jag hemma igen efter en dag på stan och nu äntligen funkar det att blogga. Sidan låg nere hela förmiddagen, vet ingen site som uppdaterar och trixar så mycket som blogg.se just nu. Men men, nu är allt som det ska!

Läkarbesöket gick bra och det har nu faxats (för att snabba upp det hela lite) en remiss till BB Stockholm för att jag ska få träffa en specialist där som ska bedöma vidare vad som bör göras. I första hand kommer jag nog få mig en omgång down under (hua!!) för att se om dom kan få igång det den vägen. Funkar inte det överväger man igångsättning men eftersom jag har så lite kvar hoppas vi på att det ska gå och få igång förlossningen lite mer naturligt. Jag hoppas mer än nån annan på det då jag verkligen VILL få allt att gå naturligt den här gången. Men återkommer i frågan när jag har mer info. Tills vidare vaggar jag och Harry vidare så gott vi kan!

Har hunnit med en fika med Johanna också – alltid lika trevligt! Lite shopping blev det också. Till barret den här gången.

Den absolut bästa hårprodukten (och den jag använder mig absolut mest av) är OSIS Dust It. Den här lilla burken med mirakelpulver puffar jag håret med oavsett vad jag gör för frisyr. Sätter jag upp det blir det perfekt att ”dusta” lite innan så man får tokbra stadga. Kan i princip sätta upp hela håret med en nål efteråt. Fönar, lockar eller plattar jag håret använder jag dust it i topparna och hårbotten för att få frisyren att hålla.
Sprayen är en nykomligt men man fick ta 3 betala för 2 så jag tog den för att testa. Har bara testat lukten ännu och den får godkänt. Recension kommer senare.

Fredriks föräldrar kommer på middag så det blir dåligt med bloggning ikväll – har dock ett par tidsinställda inlägg så det inte blir helt dött här!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: