Livet

MVC idag

Besök hos barnmorskan idag. Som vanligt var fröken Werner ute i sista sekund och som vanligt var det knökfullt på parkeringen. Fattar inte hur heeeeela Sollentuna sjukhus kan ha en besöksparkering med typ 40 platser. Det är ju smetfullt jämt. Men men, bara att parkera lite på sne nånstans och be att parkeringsvakten tycker det är ok i och med att man betalat.

Harry mådde prima men jag mår ju sämre. Min rygg tar knäcken på mig och nu börjar det sprida sig både ner i rumpan och uppåt längs ryggraden. Vissa stunder och framför allt på nätterna kan jag knappt röra mig och jag har när det är som värst inte ens kraft att lyfta benen. Efter lite om och men med barnmorskan så blev hon mer och mer nervös. Jag har pratat med både förlossningen, akuten, närakuten och min naprapat och ingen vill ta i mig. Förlossningen är dom enda och då är det ju för att föda. Så imorgon har jag en ny läkartid för att få en remiss för att förmodligen bli igångsatt. Inte vad jag vill direkt men jag oroar mig mer för hur min rygg ska klara sig efter den här graviditeten än att ”jag inte vill” föda med en igångsättning. Nu har jag så pass ont att det enda jag vill är att komma ner till Mattias (min naprapat) så han kan knäcka loss allt och klämma, trycka och banka tills jag åtminstone nästan känner mig som människa.

Återkommer imorgon med mer info om vad som kommer hända!

Nu blir det lite TV och sen sängen för mig. Natti!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: