Livet

Morgonrock

Jag har letat efter en morgonrock läääänge. Men morgonrockar är förvånande dyra och dessutom är utbudet högst begränsat. Visst vill man ha en mysig och fin men ärligt, över 1000 spänn är GALET för nåt man ska glida runt i på morgonen. Idag gjorde jag ett fynd! Hittade en perfekt morgonrock som hade allt jag letat efter.
Den är fin, rosa och vit. Den är gossig, underbart material som är mjukare än mjukast. Lagom stor i armarna och rymlig utan att vara som en stor säck. Lagom lång, inte så där porrkort men inte ner till fötterna heller så man brinner upp. Och BILLIG! Hittade den på REA för 124.50:-

Försök tänka bort jättemagen och att jag ser ut som en JÄTTEpolkagris.
Morgonrocken är jättefin, från Gina Lingerie.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: