Livet

Lonely

Morning Morning!

Jaha ja, idag är man solo vid frukosten. Trist att inte mina fina killar är hemma men det är nånstans lite skönt att bara vara själv också. Jag får kaffet som jag vill, frukost som jag vill, läsa DN som jag vill, spela vilken musik jag vill. Rätt soft. Dock insåg jag PRECIS NU att jag ska vara hos MVC klockan 10 så det blev visst inte så lång frulle som jag hade tänkt mig. Typiskt.

Idag ska jag som sagt iväg till Sollentuna först och sen har jag inget mer bokat. Blir det sol funderar jag på att dra ut solstolen på baksidan och bränna näsan lite. Ett annat option är att dra en sväng till Veddesta och shoppa på mig lite tyg så jag har hemma tills Harry kommer. Nån gång måste ju ungen sova och då vill mamma sy! 🙂

Kommer nog upp en ”jag idag” också innan jag åker. Undrar om det kanske ska bli en egen kategori. Märker ni att jag mer och mer lutar åt en sån där ”outfit bild” då och då. Som jag lovade att jag aldrig skulle ha. Men det är ju lite skoj när man ser ut som jag gör. Och sen hoppas jag ju på att bli mindre och mindre och då vill man ju säkert visa upp det. Hmmm.. Kanske måste bli en ny kategori ändå. Ibland måste man ändra sina principer!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: