Livet

Lonely

Morning Morning!

Jaha ja, idag är man solo vid frukosten. Trist att inte mina fina killar är hemma men det är nånstans lite skönt att bara vara själv också. Jag får kaffet som jag vill, frukost som jag vill, läsa DN som jag vill, spela vilken musik jag vill. Rätt soft. Dock insåg jag PRECIS NU att jag ska vara hos MVC klockan 10 så det blev visst inte så lång frulle som jag hade tänkt mig. Typiskt.

Idag ska jag som sagt iväg till Sollentuna först och sen har jag inget mer bokat. Blir det sol funderar jag på att dra ut solstolen på baksidan och bränna näsan lite. Ett annat option är att dra en sväng till Veddesta och shoppa på mig lite tyg så jag har hemma tills Harry kommer. Nån gång måste ju ungen sova och då vill mamma sy! 🙂

Kommer nog upp en ”jag idag” också innan jag åker. Undrar om det kanske ska bli en egen kategori. Märker ni att jag mer och mer lutar åt en sån där ”outfit bild” då och då. Som jag lovade att jag aldrig skulle ha. Men det är ju lite skoj när man ser ut som jag gör. Och sen hoppas jag ju på att bli mindre och mindre och då vill man ju säkert visa upp det. Hmmm.. Kanske måste bli en ny kategori ändå. Ibland måste man ändra sina principer!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: