Livet

Jag idag 110331

Sådär. Ny kategori. Får se om det här är en kategori jag kommer fylla när jag inte ser ut som en seriefigur längre. Den får en chans i alla fall!

I vanliga fall tar man såna här bilder framifrån men jag är inte alls lika skrattretande i den vinkeln så det blir profil ett tag till. Idag är det vårkläder som gäller. Allt från Gina faktiskt. Ja, utom Converserarna förstås. Kör på linser idag för jag ska shoppa på mig ett par solbrillor och det är så himla svårt att prova glasögon när man inte ser längre än näsan! Stor rosa halsduk och brun skinnjacka (som jag inte kan knäppa, det är ca 30 cm från att ens vara tänkbart) sen drar jag!

Trevlig dag alla!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: