Livet

Till Lillebror från Storebror

Viktor undrade när han gick imorse om Lillebror kommer komma medan han är hos pappa. Jag svarade att det vet jag inte men OM han kommer så har jag lovat att Fredrik ska åka och hämta Viktor så han får komma och hälsa på direkt! Vi var och köpte nallar till Lillebror igår som Viktor ska få ge. Sötnosen valde samma snuttis som han själv hade när han var liten. Han har fortfarande kvar nallar som han har i sin säng. Ligger dom där bryr han sig inte så mycket men om dom saknas blir det värre. Sötis. Han är så stor men ändå så liten. Imorse klappade han på magen och berättade att han längtar till Lillebror kommer. Finns få saker som kan få ett mammahjärta att smälta mer (lägg då till gravidhormoner så förstår ni att jag fick kämpa för att inte börja tokböla).
Nu sitter i alla fall nallarna och väntar på att den rätta ägaren ska komma hem till vår familj. Som vi längtar!


Båda nallarna är från Teddykompaniet. Tigern är ur en serie med snuttisar, speldosor och nallar medan den andra är ur en ny kollektion EKO-nallar Teddykompaniet börjat med. Så mjuka och gossiga och framför allt ät- och tuggvänliga utan några påsydda delar.  

Kommentera

%d bloggare gillar detta: