Livet

Så hemskt och dragiskt

Den här bloggen har jag följt sen över ett år tillbaka. Det här är en tjej som verkligen kämpat. Hon fick när hon var gravid med yngsta sonen veta att hon hade en svår bröstcancer. Hela hennes blogg har handlat om kampen mellan att vara mamma och finnas där för sina barn och familj samtidigt som hon kämpat så hårt mot sjukdomen. Idag kikade jag in som vanligt… och så har hon förlorat. Så jävla orättvist och hemskt. Och här satt jag igår och surade över min tvätt medan hon andades för sista gången. Snacka om att få perspektiv på tillvaron.

Ibland behöver man bli påmind om vad som verkligen är viktigt i livet…

(Klicka på bilden för att komma till Lindas blogg)

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: