Livet

Jag idag!

Nu ska jag GÅ till Pia. Det ni! Hoppas på att Harry får eld i baken när morsan rör lite på sig.
Idag har jag en ny tunika från H&M. En av dom få sakerna jag behöll. Den är inte en mamma-tunika men ändå han den indrag över magen som gör att vem som helst som INTE har en gravidmage skulle se tjock ut. Vem vill ha en sån? Mycket märkligt. Men bra för mig! Billig va den också. Kan dock (åter igen) inte låta bli att undra över hur H&Ms designers tycker att den här våren har gått. Måste ge mig ut i butikerna och kika sen, det måste vara massa fint jag missat! För att matcha magen blir det riktigt shyssta (och urtvättade) leggings. Och mina älskade löparskor – bästa skorna jag köpt nån gång tror jag! Nu ska jag ut i solen! Hoppas jag kommer fram, har ringt och förberett så jag få hämtning om jag fastnar på vägen. Wish me luck!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: