Livet

Jag idag!

Nu ska jag GÅ till Pia. Det ni! Hoppas på att Harry får eld i baken när morsan rör lite på sig.
Idag har jag en ny tunika från H&M. En av dom få sakerna jag behöll. Den är inte en mamma-tunika men ändå han den indrag över magen som gör att vem som helst som INTE har en gravidmage skulle se tjock ut. Vem vill ha en sån? Mycket märkligt. Men bra för mig! Billig va den också. Kan dock (åter igen) inte låta bli att undra över hur H&Ms designers tycker att den här våren har gått. Måste ge mig ut i butikerna och kika sen, det måste vara massa fint jag missat! För att matcha magen blir det riktigt shyssta (och urtvättade) leggings. Och mina älskade löparskor – bästa skorna jag köpt nån gång tror jag! Nu ska jag ut i solen! Hoppas jag kommer fram, har ringt och förberett så jag få hämtning om jag fastnar på vägen. Wish me luck!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: