Livet

Hos Pia o Artur

Den här dagen består verkligen inte av nåt arbetsamt! Jag har suttit halva dagen ute på altanen här och solat näsan och nu på eftermiddagen har jag varit lite barnvakt och suttit i en fåtölj och spanat TV. Väldigt skönt att bara ta det lugnt. Jag gjorde ju en bedrift och GICK hit – det får räcka. Fredrik kommer hit senare så jag slipper gå hem, enkel väg räcker. Blir till och med bjuden på mat här så jag behöver verkligen inte överanstränga mig idag.

Det bästa är att jag sen ska tillbringa resten av kvällen hemma i soffan och kolla mer TV.
Ibland är det inte så jobbigt att vara gravid trots allt!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: