Livet

Formgivare

God Morgon!

Blev på tok för sent igår. Vi gick och la oss i tid men hade massor att prata om så timmarna gick. Så himla mysigt att ligga i sängen i mörkret och bara prata. Det är sällan man tar sig tiden till att bara fundera, drömma och prata med varandra. Högst underskattat. Men man får sota för det idag. Trött är bara förnamnet. Fick i alla fall upp ögonen och gjorde frukost. Hittade flera ägg i kartan som hade sprucket skal så jag uträttade stordåd i äggstekning!

Rätt bra jobbat för en zombie. Killarna har dragit och idag är en sån där dålig onsdag. Viktor ska till M. Han är jätteglad som vanligt men jag saknar redan. Ska försöka hålla mig duktigt sysselsatt idag så jag tänker på annat. Föda barn skulle vara en passande aktivitet då – man kan ju alltid hoppas! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: