Pyssel och Fix

Ny Symaskin!

Så underbart, ljuvligt, enkelt och roligt det är att sy idag! Jag har ny symaskin!! Eller sanning med modifikation. Får jag lov att presentera mammas symaskin som hon har haft i sin ägo i flera år och inte ens tagit ur kartongen. Min gamla symaskin har varit i uselt skick bra länge och det har gjort att jag inte sytt på hur länge som helst. Det är både det ena och det andra som varit fel på den och den är för gammal för att det ska löna sig att lämna in den. Har det funnits budget för att köpa en ny? Nej! Och så bara av en händelse kom jag på mammas maskin. Ringde och kollade om jag kunde ”få låna” hennes på liksom typ obestämd tid. När det visade sig att hon ALDRIG använt den hade hon inga argument. (Fast jag hade garanterat fått låna den ändå men det är lite skoj att hon inte ens tagit bort silkespappret under pressarfoten)
Idag har jag sytt en tygkorg för att känna in mig på maskinen och vilken känsla! Det är ingen exklusiv maskin men jag kan lova att det är värsta vrålåket mot vad jag är van med. Och med massa nya funktioner! Hur kul som helst. Ska visa mitt projekt så snart det är klart!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: