Livet

VILKEN BESVIKELSE!

Den här jättelådan skulle enligt lev.beskedet inte komma förrän efter förlossningen men den dök upp tidigare än väntat. Det är en sån där STOR låda som gör mig till ett litet barn på julafton. Nästan alla kläder är ”efter-Harry-kommit-ut-anpassade” men jag var ju tvungen att kika. Och vilken tur att jag gjorde det! SÅN BESVIKELSE!
Jag beställer mycket på nätet, på tok för mycket enligt många (läs. Fredrik o mamma), och jag anser mig ha hyfsad koll på vad som funkar och inte. Men det här va det värsta jag varit med om! Dålig kvalité, dåligt sytt, helt olikt bilderna på nätet och bedrövliga färger. H&M som bara brukar vara att välja, få hem, packa upp och hänga in i garderoben. Den här gången åker mer än hälften tillbaka. Det har aldrig hänt förut. Det enda jag behållit är ett par tröjor, treggings och underkläder. SÅ TRIST!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: