Livet

Morgonpigg!

Klockan 6:58 kom det in en liten herre och väckte sin mamma. Mamma tyckte det var väl tidigt för att vara lördag så vi tassade tillbaka in till Viktor och byggde myshörna med täcke o kudde i puffen. På med tecknad film och sen fick mamma sussa vidare i en timma. Liten är nöjd (mycket stolt över DVD o TV i sitt rum) och mamma är nu vaken och betydligt piggare. Har fått upp Fredrik som vaknar till i duschen och själv har jag frukosttjänst – Det blir riktig lyx-lördags-frukost idag. Mums!

Det var en ytterst bra idé att fixa loftsäng till Viktor. Hörnan under är mysig och perfekt för filmtittning på tidiga mornar. Han fick vår gamla sovrums-TV och en DVD, dom är ju typ gratis numera. Upp med en ljusslinga för mysfaktorn och sen är det bara att dra ner täcke o kudde från sängen när man ska mysa till det ordentligt.
Puffen är från MIO och den har vi fått av bästa svärmor. Perfekt när man inte får plats med soffa/fåtölj.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: