Livet

Lockig

Oj, vilken stor bild det blev. Glömde minska ner den. Lockigt blev det i alla fall inför kvällens restaurangbesök. Kvällen blev tyvärr kort för Viktor och Fredrik. Viktor började må illa så han och Fredrik fick åka hem… Mammahjärtat blödde ju såklart men det var ju min födelsedagspresent från min kusin så det fanns ju helt klart en poäng med att jag stannade. Verkar dock som killarna hade en riktigt mysig kväll ändå. Viktor piggade på sig så dom hade filmkväll och fredagsmys själva.

Edsbacka Wärdshus är klart värt ett besök. Riktigt bra mat. Numera driver ju Melanders den här restaurangen och därmed är ju fisk/skaldjur deras starka kort. Jag åt en toast Skagen, Halstrad gös och till slut en chockladtarte. Mycket mätt och nöjd nu kan jag säga.

Invigde en ny tunika från VILA ikväll tillsammans med fuskskinn-leggings från Gina. Ser ju ut som att jag har ett tält på mig men det var väldigt bekvämt och jag kände mig lite vårig i vitt. Fick en hel del blickar och leenden från både andra gäster och personalen på stället. Man ser ju lite ut som en seriefigur men jag kände mig ändå fin ikväll, det är kul att fixa upp sig lite som omväxling till myskläderna jag dagligen vaggar runt i.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: