Livet

Harrys Hörna

Nu idag hittade jag äntligen inspiration att göra klart Harrys Hörna… (gillar på nåt sätt att det låter som en risig kvarterskrog). Det trista vita är piffat utan att nåt sitter fast. Sånt gillar jag, går att göra om när jag tröttnar!
Tack vare min händige far har jag fått en måttbeställd ram som jag täckt med tyg från Panduro. Under den sitter stjärnkrokar från Gabriellas leklåda. Stjärnlampan är från IKEA men återigen har pappa hjälpt till och spraylackat den vit (den är mörkblå från början). Överkastet är från Gripsholm och till sist kuddarna är hemgjorda! Jag har valt ett exakt likadant överkast som jag har till vår säng för att liksom få ihop det men sen mixat med ett helt annat tyg för att få känsla av ett ”eget rum”. Sängen är Hensvik från IKEA.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: