Livet

Negativ onsdag

Det är ytterst sällsynt att jag skriver trista deppiga inlägg. Det är inte för att deppa ihop jag har bloggen, snarare tvärtom. Men när det är en sån där dag, ni vet när det faktiskt bara känns skit, vad ska man annars skriva om?

Hitta på nåt hurtigt matinlägg?
Lägga upp några bilder på nån söt kattunge?
Nåt fint man vill shoppa?
Trevligt inlägg om att det är fint väder?
Det är fan inte fint väder. Inte här inne. Jag sitter fast i min jävla soffa med min jävla dator och har så satans ont i ryggen att jag är glad om jag kommer upp ur soffan och hinner in på toa i tid.
Ja, jag är lack, trött, sur och… ledsen. Fan vilken dålig dag det här är. Jag har så mycket jag skulle vilja göra. Gå ut och sätta mig i solen på baksidan. Jag ser ju den där jäkla solen där utanför. Men jag orkar inte varken få ut solstolen eller borsta bort snön som ligger kvar. Jag skulle vilja baka nåt kanske. Mamma o pappa kommer på middag ikväll och planen var att göra grillad kyckling men det lär bli hämtmat. Jag kan inte ens stå tillräckligt länge vid bänken för att bre en macka. Jag skulle vilja plocka undan och städa lite så det är fint här. Idag skulle jag fasen till och med vara glad över att tvätta. Men att bära IKEA-påsar över gården är ungefär lika stort projekt som att komma på idén att lägga om taket. Om ett par timmar ska jag hämta mitt hjärta på dagis. Han är strålande glad idag för ikväll kommer morfar med hans cykel som har övervintrat i garaget. Vi köpte en ny cykelhjälm till honom igår och han längtar så efter att ge sig ut. Hoppas jag i alla fall kan masa mig ut med kameran och få till några bilder. Fy vad jag är negativ. Japp, idag är en sån dag. Haha, det bittra är att om det hade varit NÅGON annan gång hade jag legat i sängen nu – men nej, ligga ner kan jag inte heller göra. Får sluta nu innan samtliga tröttnar på att läsa. Ledsen, har nog än sämre dag än jag trodde till och med.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: