Livet

Lite Dåligt, mycket Bra och det Sämsta

Hemma igen från Centrum. Underbar lunch med finaste (och brunaste) Johanna. Jäklar va fräsch man blir av lite sol. Det skulle inte sitta helt fel på den här vita valen.. Fick så himla fina presenter och såklart min beställning. Visar den sen! 🙂

Det dåliga. Den fina koftan/jackan jag skulle spana in på Gina. Så ful! Konstigt tyg och det som ser ut att vara en svart rand med nåt piffigt är egetligen nån plastig kopia på skinn. (givetvis hade jag inte väntat mig riktigt skinn men det här va riktigt illa). Nej, den blev verkligen en besvikelse och är raskt struken från inköpslistan.

Det bra. Jag nyttjade en kupong på H&M (ta 3 betala för 2) och fick med mig lite byxor till både stora och små killar. Viktor fick ett par nya armybrallor och till Harry blev det sista inköpet – byxor även där. Det var det enda som saknades i hans garderob. Även om man är nyfödd bör man ju slippa hänga i pyjamas hela dagarna.

Det sämsta. Fick helt plötsligt sjukt ont i halsen och är jättesvullen. Har varit snorig ett par dagar men trodde det mest berodde på gravida slemhinnor. Liggande soffläge tills jag ska hämta hjärtat på dagis. Har varken tid, lust eller framför allt ork till att vara sjuk så jag hoppas verkligen att det är nåt tillfälligt!
Ett avsnitt med Chuck så blir det säkert bättre!

0 kommentarer

  • puppiya

    haha nej då så söt så! 🙂 Ja du vet verkligen inte , bodde ett tag i Sollentuna med en kille jag var ihop med men haha det var flera år sedan!! 🙂 Gud såå söta kläder alltså! hihi de är så sött med barn kläder :)kram på dig!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: