Livet

Ut i vida världen

I min lilla bubbla, med Chuck Bass, (jag vet, börjar bli lite väl mycket tjat om honom) så har snart ännu en dag gått. Wiho! En kejdjereaktion av saker har dock inträffat som är högst emot mina planeringar och som desstuom kräver att jag stänger av mitt Gossip Girl maraton en stund.

1. Jag måste handla. Vilket innebar att jag måste duscha. Vilket innebar det temporära avbrottet med Chuck. (Sitter dock vid datorn igen så snart är det han och jag igen en liten stund innan jag drar)

2. Jag måste ge mig ut i SNÖ! Ja, för nu helt plötsligt snöar det. Och eftersom jag inte bor vägg i vägg med ICA måste jag alltså ut i snön och skrapa bil….  

3. Jag måste tanka. Eftersom jag fortfarande inte bor vägg i vägg med ICA kräver bilen uppmärksamhet utöver skrapningen i form av mat.

Slutledningsförmågan säger mig att jag därför måste både ta mig ur soffan, piffa mig, gå ut, åka och tanka, handla och sen åka hem igen innan det är jag och Chuck igen. Men på den positiva sidan – jag hinner sätta ett helt gäng nya avsnitt på nedladdning medan jag är borta. Inget ont som inte har nåt gott med sig.

Later!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: