Livet

Harry är Hungrig

Och är Harry hungrig (jag skyller i alla fall på honom) så måste mamma släpa sig ur sängen och äta.. Så det blev ingen sovmorgon för mig idag. Nu är det resterande delen av gårdagens jordgubbskräm som lockar. Tyvärr blir det utan Chuck Bass idag för jag kollade klart på hela första säsongen av Gossip Girl igår. På inköpslistan (läs fixa-trixa-från-nätet-listan) står nu nästa säsong. Undrar varför man inte kan få bud från CDON.com? Typ en halvtimmes leverans känns lagom just nu – då hinner jag äta upp frukosten 🙂

Igår blev jag ju helt plötsligt hurtig och städade massor. Idag känns inspirationen långt borta men vem vet. Plötsligt kanske jag får nåt ryck och gör nåt. Lovar meddela eventuella sensationer!

hmmm… undrar om det finns några avsnitt av Gossip Girl på nån playkanal? Måste undersökas. Tror inte jag klarar hela den här fredagen utan lille Chuck!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: