Livet

Gammalt hederligt är bäst

God morgon!

Haha… Jag kollade bilden på mig själv från igår. Jäklar! Tur att jag inte ser ut sådär i vanliga fall. Men ett gott skratt såhär på morgonkvisten satt fint!

Smög just ut och hämtade morgontidningen i väntan på att kaffet skulle bli klart. Rycker tidinigen ur lådan och ser att nåt litet följer med och hamnar på marken. Tänker först att jag skiter i den men sen kommer jag på hur mycket jag klagar (i smyg) på mina grannar som slänger cigg och skit på marken så jag tar upp det. Och det är ett vykort! Ett riktigt vykort. Vet direkt att det är från Johanna – hon är den enda jag vet numera som är tillräckligt gammalmodig (som jag) och skickar kort. Så himla trevligt! Fram för mer vykortsskickande!!

Gillar sånt här – Riktig post! Post som man vill ha. Numera är ju brevlådan nåt man knappt vill titta i för man vet att det bara är trista saker som kommer med posten. Skillnad var det när man va liten och hade brevvänner och sånt. Då va det ju en höjdpunkt att kolla lådan. Det va fasen bättre förr!

Idag är ju Liten hos pappa så jag har legat kvar i sängen tills nu – så himla skönt. Nu blir det frukost, TV och bläddra lite i tidningen. Undrar vad jag ska hitta på sen idag???

0 kommentarer

  • johanna

    Kul att det kom fram! Jag funderade pa det haromdagen. Landar pa sondag kvall ringer nar jag kommit hem. Stor kram och du ar jattefin i haret.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: