Livet

Skönhet inifrån och ut!

När Fredrik kom hem ville jag ju såklart visa hur fin bloggen blivit idag. Och jag hade faktiskt väntat mig att få lite beröm och medhåll om att den var fin (han har ju liksom inget val än att tycka det i egenskap av pojkvän). Men döm om min förvåning när det enda han säger är att bilden på luggen (närbilden) ”inte är en så bra bild på mig”. NEHÄ!!! Är det sant. Jag som kände mig ASSNYGG! Det va ju liksom LUGGEN som va poängen och det lite komiska i att den andra bilden bara bestod av en mage. Karlar! Här har du älskling – Det här är vad du är tillsamamns med.

Det är faktiskt inte alls lätt att se så förjävlig ut som möjligt. Det tog ett par bilder och en bra stund framför spegeln för att se så här ful ut. Känns rätt bra ändå att man måste koncentrera sig för att det ska bli riktigt illa….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: