Livet

Nytt och Fräscht

Fyyyyy… jag är verkligen ingen hacker. Verkligen inte. Vågar inte ens tänka på hur många timmar jag har lagt ner på att koda om bloggen. Ännu mindre vill jag tänka på hur många gånger det blivit fel. Hur många gånger jag fått göra om. Hur många gånger jag svurit. Hur många gånger jag ångrade att jag ens började.

Men åhhh vad jag är nöjd. Det blev ju så fint! Och så precis exakt som jag ville ha det. Liljor som är min favvo. Vårfint med ljusare färger och helt nya bilder istället för tråkig text i menyn. Jag laddar ner rätt mycket typsnitt men tyvärr kan jag inte använda dom för alla ni andra måste ju också ha dom nerladdade för att det ska bli sådär fint som det blir för mig. Så nu har jag lärt mig hur man lägger upp bilder som är fasta och hur man kodar för att få till alla rader, texter och färger precis där jag vill ha dom. Lite småfix är kvar men det är med stolthet (faktiskt) som jag nu lanserar min alldeles egna vårpiffiga blogg!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: