Livet

Men vänta nu?

Skulle ta en bild och visa en ny lite ljusare hårfärg. Har slängt i lite uppljusande färg för att sakta men säkert gå mot en blond sommar. Jag försöker ju (för hundrade gången ungefär) att spara ut lite längd men ville ändå ha nån förändring. Min fina vän Hanna har klippt lugg och hon blev sååå snygg(are). Jag gjorde alltså en klassisk efterapning och kapade luggen. Nu har Hanna ungefär den dubbla längden på sitt hår och kanonfin tokblond färg så jag har svårt att jämföra mig med henne men för att vara hemma och vara mammaledig känns det ändå lite uppiggande och lite nytt…

Nu till det ytterst komiska. Den högra bilden är den jag tog först. Hur många tittar ens på luggen när det enda man ser är en JÄTTEMAGE! Det värsta är att jag inte ens märker längre att tröjor och linnen åker upp. Det där är alltså ett långt linne och en tröja jag vanligtvis har på höfterna. Vansinne. Fick ta en bild på bara luggen för att fokusera lite 🙂

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: