Livet

God morgon Onsdag!

Själv har man knappt fått upp ögonen men vissa är uppe, fått fram leksaker och kollar Bompa för brinnande livet i väntan på frukost. Idag blir det äggmackor och te. Det är tyvärr en sån där lite jobbig onsdag för mamma då det är dags att åka till pappa för Junior men han är såklart jätteglad och längtar efter pappa! Tror dock att det kommer kännas ok idag för vi har haft en riktigt bra vecka med massor av skoj!

På schemat för min del blir det nog lite tvätt och sen fortsätta med projektet jag började på igår. Bygger om bloggen. Inte helt och hållet men det mesta kommer byta lite utseende och plats. Får se när jag laddar upp den nya – det är ett jäkla pillande innan man får till allt – är ju ingen hacker direkt.

Oj, nu kokar äggen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: