Livet

Vi väntar…

Morning sunshines!

Väntar.. Jag vaggar, väntar och fortsätter räkna dagar – idag är det 32 dagar kvar till Harry ”ska” komma. Det känns ungefär som 2 år. Min barnmorska tycker att jag ska gå på vattengympa men efter gårdagens dopp så kan jag säga att det förslaget avslås. Ajajaj min rygg! Nej, det blir framstupa sidoläge tills den här lille typen väljer att komma ut.
Nån annan som väntar ännu mer än mig är broderns bättre hälf. Hon har gått över tiden. Om jag räknar dagarna kan man ju bara tänka sig vad hon gör. Hon är ju liksom på PLUS nu. DET är inget man önskar någon i den här sporten. Jag hejjar på dig Camilla! Från sängen. För nu när killarna gått är det tillbaka till sängen för min del. Tror jag nästan kom upp i 3 timmar sömn i natt så det är läge att ta igen lite. På återseende framåt lunch!

0 kommentarer

  • Camilla

    Tackar! Alla glada tillrop behövs. Börjar bli smått bitter över läget och fången i en enorm kropp som begränsar mig oerhört. Det jag inte förstår är att det är en massa liv i magen, varför vill den då inte titta ut?! Hoppas du slipper detta!Kram!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: