Livet

I-landsproblem

Jag med otroligt många andra shoppar ju dom här jätteflaskorna med ”dyrt frisörschampoo till billiga pengar”. Jag är dels högst övertygad om att inte en enda av dom här värstingfrisörerna använder sig av det här schampoot men jag har ett snällt hår som inte kräver dyrgripar så – varför inte liksom. Man får ju oftast 2 för 1 dessutom så det spär ju på frågetecknen om hur jävla bra smet det egentligen finns i flaskorna. Dock kan jag inte för mitt liv förstå hur man kan sälja typ 1L i en flaska UTAN pump. Det är ju styrketräning att ens få ut nåt ur dom där jättarna. Så igår uppgraderade jag mig från ”2 för1” flaskorna till ett lite fiiinare märke där man minsann fick pröjsa för båda flarrorna men FICK MED PUMPAR PÅ KÖPET! Så idag har jag invigt både shampoo, balsam och pumpar. Och döm om min förvåning – jag tror nog schampoot var lite bättre. Och balsamet gjorde nog håret lite mjukare och framför allt så var pumparna värda sin vikt i guld!

Skönt att man har såna I-landsproblem. Jag kompenserade det med att skicka iväg en slant till räddningsaktionerna i Japan just. Det borde alla göra! Finns massor med SMS-varianter som är tokenkla och det kostar från typ en 50-lapp (vilket är halva mitt schampoo) och det gör ju faktiskt skillnad om ALLA skulle göra det. Även om Japan är ett I-land fixar man inte när halva landet blir ett badkar och kärnkraftverk poppar som popcorn. Hjälp till!

Här kan du hitta länkar och vägar för att skänka pengar till katastrofhjälp!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: