Livet

Rätt låt vann!

Jodå! Jag röstade till och med! Nog första gången jag faktiskt höll på den låten som vann! Hejja Eric!

Ibland önskar man att man var 15 igen så man kunde komma undan med att stå och tokskrika i globen med en stor skylt med hjärtan på. Det skulle dock bli mer uppseendeväckande om jag nu 30+ gammal och höggravid skulle stå där och skrika. Men det är en underhållande tanke.

Vi hade en alldeles strålande middag här igår för övrigt. I förvirringen (vi hade lite att fixa) så blev det inga bilder på varken dukning eller mat men sååååå gott. Liten tallrik med gravad lax, tillbehör och grillat bröd till förrätt och sen en stor helstekt oxfilé med rödvinssås och västerbottengratinerat potatismos till varmrätt. Kan vara bland det bästa vi har lagat till här hemma. Vi åt så det sprutade ur öronen.

Blev inte så många bilder under kvällen. Jag tog ett par stycken när vi lirade singstar men det är mest för att ha bevis för hur onyktra alla andra var. Efter en genomgång så är det inget att visa upp för allmänheten. Alltid kul att vara den enda som är nykter… Jag har en helt annan bild på hur städad kvällen egentligen (inte) var.
Egentligen skulle jag vilja visa upp hur Fredrik ser ut just nu (Fosterställning under ett täcke i soffan) efter att ha druckit en rejäl mängd (för mycket) whiskey igår. Sötnos! Men för husfriden hoppar vi den bilden…

Idag blir det städning och simskola på mitt schema. Vad ska alla andra göra en söndag som denna tro?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: