Livet

Bikini vs. Våtdräkt

Inser att jag inte kommer undan med min gamla bikini i sommar. Om jag inte håller mig fullständigt i vassen… Vilket jag kanske borde men verkligen inte vill. Måste skaffa mig ett par badplagg som funkar till bristningar, sladdrig mage och ammningstuttar. Inte helt lätt. Kikade igenom vanligaste webshoparna och kedjornas sidor och hittade en del snyggt men frågan är om NÅT av det kommer funka på riktigt. Jag har inte riktigt dom där midjorna och upplyfta tuttarna i vanliga fall och kommer helt klart ha ännu mer att dölja, lyfta och hålla in i sommar. Kanske våtdräkt vinner ändå… Letandet fortsätter!

Nu återgår jag till att vara gravid = lägger mig i soffan och äter upp resten av min napoleonbakelse. Våtdräkt döljer säkert det också!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: