Livet

Nya snabba skor!

Ska man fynda – då är det Skopunkten som gäller. Viktor behövde lite våriga men ändå fodrade pjuks för att ha nåt att byta med dagar då inte vinterkängor är nödvändiga. Jag är en beliver för att lägga pengar på ordentliga vinterskor och Viktor har haft Eccos kängor i alla år. Dock är vi sjukt missnöjda med årets variant. Dålig passform, dom har helt tappat formen, och dessutom läcker dom!! Hur Ecco gortex (bla bla bla massa teknisk spec) kan läcka kan jag för mitt liv inte förstå. Magnus köpte dom i höstas så han ska tillbaka och reklamera!

Däremot tycker jag inte att det är nödvändigt att lägga tusentals kronor på gympadojor och andra skor. Småkillar sliter ju skor så dom håller max en säsong ändå. Dagens fynd passade mig perfekt!! Hittade på REAn för 99:-/paret. Och med skopunktens rabatter är det ju alltid 50% på ena paret när man köper två par så 149:- för BÅDA! DET är bra pris. Viktor valde själv och i hallen står nu dessa godingar. Båda paren stadiga, bra skor men lite foder och fusksnörning så han kan ta på dom själv. Sjukt nöjd!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: