Livet

Up and running

 


Kanske inte direkt springer men är pigg som en mört efter att den där planerade timmen blev till typ.. ehmm. 3 långa sköna timmar i sängen. Givetvis på Fredriks sida. Fattar inte varför hans sida alltid är skönare när man ska ”sova-lite-extra-efter-frukost-sova”? Mycket märkligt.

Har fått dit lite smink och dagen till ära kör jag på linser. Det är ju helt underbart att faktiskt SE vad man gör när man ska dit med lite mascara och kajal. Man måste vara blind för att förstå lyckan av att faktiskt kunna stå på normalt avstånd från spegeln. I vanliga fall måste jag stå så nära att jag är tvungen att hålla andan – för annars blir det ju imma på spegeln och då är det ju skit samma – då ser man ju inte ett smack ändå.
Kom-i-håg-lapp till mig: börja spara till ögonoperation!

Visst är jag smal idag? 😀

Nu ska jag ta min lilla bil och se till att den blir tvättad. Lite lunch ska ner i magen och en toning till håret ska införskaffas. Eftermiddagen fram tills Liten ska hämtas blir vigd åt städning.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: