Livet

Inför Promenadsäsongen

Det är en månad kvar. EN månad (ungefär) tills jag inte kan skylla på snö, kyla, graviditet eller för den delen vinterlathet. En månad tills det är dags att ta tag i sig själv igen. Jag är helt på det klara med att knyta på sig löpardojjorna och bara ge sig ut är en utopi jag kanske KANSKE kommer klara av framåt sommaren. Först på schemat blir det promenader. Massor av promenader. Och då (för givetvis är även GÅ en materialsport) behöver man vagn till barnet – check. Man behöver även kläder på kroppen – check. Men jag måste ju ha solbrillor, gärna såna där stora saker som alla andra hippa mammor har, det måste införskaffas. Men sen behöver jag ha såna där fiffiga skor som kommit nu. Dom är rundade under sulan för lite extra belastning på rumpa och lår. Det behövs!!!!Hittade dom här på Stadiums hemsida – måste kollas upp! Lite dyra men jag är ju medlem så till våren lär det säkert komma nåt erbjudande av nåt slag… Vilka är snyggast? Vita eller rosa?

Båda ligger kring en tusenlapp och funkar på samma sätt. Tror att dom vita är ”nyare” modell.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: