Livet

Så len och fin

Jag är numera lenare och piffigare i ansiktet än jag varit på år och dagar. Så himla skönt att få bli lite ompysslad. Lite lurt att ligga ner på rygg bara men jag har varit hos Tina förut med magen så hon byggde om sängen lite så att både jag och Harry fick luft. Brynen är plockade och jag är så himla nöjd!

Passade på att handla lite innan jag åkte hem. Junior kommer ju idag så det gäller att bunkra med yoghurt och skogaholmslimpa. Han har vissa frukostkrav den där lille mannen. Jag har slagit på stort och köpt andra flingor – får se hur det mottas. 🙂 Köpte även en skvallertidning så nu är det jag och en kopp kaffe som slänger oss (läs. stapplar för att sen falla och det gäller bara mig – kaffekoppen ska inte slängas nånstans) i soffan för en uppdatering i de rika och berömdas värld.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: